Pridruži se našem timu!

opulento racunovodstveni servis Zagreb

 

Opulento d.o.o. specijaliziran je za pružanje usluga računovodstva tvrtkama koja se isključivo bave uslugama. Tvrtka djeluje na čelu s Gordanom Horbecom te je u njoj zaposleno šestero djelatnika (jednog smo zaposlili nakon ovog fotografiranja :).

Vjerujemo u edukaciju kako naših klijenata tako i ostalih poduzetnika te je s tom idejom nastao portal www.imamnovac.com te www.edukacija.opulento.hr.

Gordan Horbec zadnjih 9 godina održava seminar za poduzetnike “21 sitnica”. Svoje predavanje održao je i u Razvojnoj agenciji Vukovar i Valpovo te je kao gost predavač rado viđen u Plavom uredu u Zagrebu te na Ekonomskom fakultetu.

Za svoje klijente razvili smo vlastiti softver za izdavanje računa  koji je ujedno i jedna od platforma na kojoj će budući zaposlenik raditi.

S obzirom da smo mala tvrtka važno nam je da osoba koja će se priključiti našem timu osim profesionalnih kvaliteta i vještina bude i ugodna u komunikaciji te prilagodljiva timu.

Opis posla

– vođenje računovodstva za poduzeća koja se bave uslugama – knjiženje ulaznih i izlaznih računa, izvoda i ostalih dokumenata, sastavljanje i predaja izvještaja, usklade
– savjetovanje i redovita komunikacija s klijentima
– aktivno učenje zakona i propisa

Uvjeti

Tražimo ambicioznu osobu s 1-2 godine iskustva koja se želi pridružiti timu visokomotiviranih računovođa kojima su klijenti na prvom mjestu.

Uz navedene vještine koje morate posjedovati, u nastavku se nalaze još neke bez kojih Vas nažalost nismo u mogućnosti zaposliti:
– poznavanje kontnog plana
– poznavanje osnova knjiženja
– sposobnost ophođenja s klijentima i odlične komunikacijske vještine

Dodatnu prednost Vam daje:
– diploma Ekonomskog fakulteta u Zagrebu
– završen RRIF-ov program usavršavanja za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova
– iskustvo rada u programu Synesis

Od Vas očekujemo minimalno posjedovanje ovih karakteristika:
– pedantni ste, uredni, organizirani i dosljedni
– pomalo ste skloni perfekcionizmu
– lojalni ste i pošteni
– preuzimate odgovornost
– komunikativni ste
– imate smisla za humor
– entuzijastični ste i imate želju za učenjem i stalnim usavršavanjem
– usmjereni ste na ostvarivanje ciljeva

Što nudimo

– samostalnost u radu
– plaćenu edukaciju
– ugodnu radnu atmosferu
– mogućnost dodatnog rada na našem portalu www.imamnovac.com

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Plaća:

Od 4500 do 7000 kn