Tvrtka Opulento d.o.o. na čelu s Gordanom Horbecom bavi se uslugom računovodstva za tvrtke koje se bave uslužnim djelatnostima i organizacijom edukacije za poduzetnike “21 sitnica koju bih volio da mi je netko objasnio kada sam krenuo u biznis”.

Gordan Horbec rođen je 18. lipnja 1975. Diplomu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu stekao je 1998. godine. Osnivač je Opulento računovodstvenog serivsa. Tamo negdje 2001. Gordan je pročitao knjigu Robert Kiyosakija “Bogat otac, siromašan otac” koja je bila prekretnica u njegovu životu. Iako je završio Ekonomski fakultet, nitko mu nije objasnio kako to u stvarnom svijetu funkcionira s novcem i zašto ga neki imaju a neki ne. Svoja saznanja je podijelio na blogu novac, a kasnije je sve to prebacio na portal imamnovac.com.

Opulento je osnovao s ciljem da što je moguće više pomogne ljudima da postanu bogati ili, ako ne bogati, a onda barem financijski slobodni. Na kraju je zaključio da je najbolji način da se to dostigne pokrenuti vlastiti biznis i iako ne može pokretati biznise umjesto drugih ljudi, može ih inspirirati i biti im desna ruka. Tako je rođena ideja o računovodstvenom servisu koji pomaže poduzetnicima. U računovodstvo, financije, poreze i zakone se zaljubio nakon što je shvatio koliko utječu na naš život i kako je stvarnost znatno drugačija nego nam se na prvi pogled čini.  Toliko se oduševio brojkama i financijama da sada održava i seminar za poduzetnike: 21 sitnica koju bih volio da mi je netko objasnio kada sam krenuo u biznis.

Gordan edukaciju za poduzetnike 21 SITNICA održava od 2009. godine te je seminar odslušalo više od 1000 polaznika.

Tvrtka Opulento ima stalno zaposlenih šestero djelatnika, na čelu s Gordanom, a on osobno  svoj najveći uspjeh smatra mogućnost da  stvara vrijednost kako svojim klijentima tako i svojim zaposlenicima.

Klijenti o nama..

“Opulentov uigrani tim mi kao poduzetniku omogućuje ono što mi je potrebno : miran san! Sa svojom profesionalnošću ne moram još brinuti uz svoj redovni posao, hoće li me nešto iznenaditi vezano uz financije. Još kad tome dodam Gordanovu ekspertizu i odlične savjete, Opulento s pravom nosi svoju krilaticu – financijski direktor kojeg si možete priuštiti!”

Tomislav Bekec, Broj jedan d.o.o.

„Knjigovodstvo koje ti osigura dodatno vrijeme za rad i nove ideje to je pravo knjigovodstvo. A to je Opulento.“

Krešimir Blažević, Netko d.o.o.
muzika.hr

“Sa Opulentom surađujem vec drugu godinu i potpuno sam zadovoljna kvalitetom i brzinom usluge koja savršeno odgovara naravi i dinamičnosti mog posla. Kako sam većinu vremena na poslovnim putovanjima, često izvan Hrvatske, bio mi je potreban računovođa koji pruža moderniziranu uslugu što je više moguće putem eletroničke pošte i telefona, koji me “podsjeti” na rokove predaje računa, koji je smiren i strpljiv kada se pojavim sa nekim neobičnim upitom, te koji se kontinuirano educira i pravovremeno me obavještava o promjenama zakona, novim davanjima i slično. Upravo takvu podršku dobivam od Gordana i njegovog tima. Njihova spretnost, temeljitost, stručnost i brzina usluge mi pomažu da mirno spavam i orijentiram se isključivo na svoj posao.

Ivana Zovko, Mos Negotii d.o.o.

 


                      Gordan Horbec    Opulento d.o.o.  Cvijete Zuzorić 3, Zagreb

 

Želite prisustvovati seminaru 21 sitnica, zanimaju Vas usluge računovodstva ili trebate pomoć financijskog direktora? Kontaktirajte nas

 

Opća pravila poslovanja – Edukacija 21 sitnica

U cijenu je uključeno održavanje edukacije uz pauzu za ručak, materijale u ispisanoj i elektronskoj formi, materijale za praktične vježbe, kao i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije.

Način plaćanja: Nakon Vaše prijave poslat ćemo Vam predračun za sudjelovanje na usavršavanju. Molimo da uplatu obavite do datuma naznačenog na predračunu. Račun ćete primiti nakon provedenog usavršavanja.

Otkazivanje sudjelovanja: Otkazivanje sudjelovanja nije moguće, ali je moguće poslati zamjenu za prijavljenog/u polaznika/cu. Zamjenu polaznika/ce možete prijaviti e-mailom. Ukoliko želite promijeniti svoj termin dolaska potrebno je nadoplatiti iznos u vrijednosti od 50% cijene seminara.

Pogodnost i popusti:

Ako se dvije osobe skupa prijave drugoj se odobrava 20% popusta (neovisno jesu li iz iste tvrtke ili ne).